The Three Musketeers




Killer Elite bertukar menjadi The Three Musketeers..
Last day,buah hati..#gedik jap..huhu ajak tgok wayang killer elite but ttbe dia tukar tiket..bile tanya dia kate adelah..rahsia......!

Den,bile na masuk wayang to baru la taow na tgok cite ape..at 1st rasa mcm ta besh je cite ni..tpi hakikatnya cite ni okeyh..enjoy jugak tgok..so,dont judge a book by its cover.. :P
Cite ni di barisi oleh pelakon-pelakon yg mantap abis..~ayat! itu pun sebab ade Orlando Bloom..lalala...

The Three Musketeers mengisahkan tiga orang lelaki iaitu Athos,Porthos dan Aramis yg kununnya melindungi keamanan negara mereka,Perancis.Mereka mempunyai misi mendapatkan rahsia utk menghasilkan kapal perang berkuasa tinggi.Mereka turut di bantu oleh Milady..Perempuan cantik yg bermuka-muka.
Milady berpura-pura mencintai Athos dan kemudian dia mencuri rahsia itu daripada Athos dan di berikan kepada Buckingham (Si Jahat).

Milady mengkhianati The Three Musketeers dan mereka akhirnya kehilangan kepercayaan dan pekerjaan.Sehinggalah munculnya seorang budak lelaki kacak bernama D'Artagnan..D'A telah menaikan semangat The Three Musketeers ni semula utk berjuang demi Perancis.Perancis tyme to di perintah oleh seorang Raja yg ta MATANG dan mempunyai pembantu yg jahat,berniat utk merampas tahtanya.

Tetapi segala rancangan jahat pembantu raja itu di patahkan oleh The Three Musketeers n One n Only D'Artagnan..haiyoo! sweet lol dat guy...


Banyak aksi lawan pedang n tipu helah yg menarik dalam cite ni..anda takan bosan n rasa sekejap je da habis..

So,bgi sape-sape yg tataow na tgok cite ape kat wayang ape kate test tgok cite ni.

The Three Musketeers Awesome!!!! 4/5*

Hati merasa..Otak berfikir..Jari menzahirkan :)

2 comments:

cikgu ainura said...

wah..best yek.. nuyu & bf mmg planing nk tgk cite ni esok.. :)

N U R A L Y N said...

bg alyn besh! test tgok ea esok..t cik nuyu kc taow alyn besh r ta.. :)