Tun Dr.Mahathir Mohamad membuat aku MENANGIS



Tanggal 26 Oktober 2011 merupakan hari yang menjadi kenangan manis buat alyn kerana alyn dapat melihat Tun secara live.Percaya atau tidak,air mata ni mengalir cuz macam tak percaya finally alyn jumpa jugak dgn seseorang yg banyak menabur jasa di tanah Malaysia ini.
Waktu ni lah terasa aura Tun memenuhi suasana.Waaa..!!! berair je mata,terharu dapat sama-sama menyambut kehadiran beliau.

see!!! alyn disana..hee..na menyibuk jugak...

Tun seorang yang sangat hebat dalam mengutarakan sebarang ucapan dan beliau menjawab setiap soalan yg diajukan dengan bernas.Setiap yg ada terpaku menghayati dialog yang di sampaikan termasuklah alyn sendiri.Banyak nasihat yang di sampaikan terutama kpd kaum wanita supaya membuka minda dan berani menghadapi dunia perniagaan.Alyn suka dgn kata-kata Tun di mana,"ramai penduduk luar negara suka dtg ke Malysia kerana penduduk Malysia friendly sgt and selalu senyum"..
Alyn tak sangka Tun pandai berjenaka.Terasa cepat je habis ..Ta puas..ta puas..!

Sempat snap pica dgn Dato' Mahadzir Lokman.
Bila la nak jadi macam dia ?? hmm...

Ni alyn tak tahu siapa bcuz bos alyn yg suruh bergambar dengan dia.
Mybe dia deligasi yg dtg ke Malaysia.

Malaysia sebuah negara yang aman dan berada di bawah pimpinan mereka yang di pertanggungjawabkan.Sebagai rakyat kita hanya mampu menyokong mereka dari belakang.Berdoalah supaya keamanan negara berkekalan dan janganlah kita sendiri menjadi pemusnah kepada keamanan itu.




P/s : Alhamdulillah,impianku menjadi nyata ...maaf jika tersilap menulis pangkat kepada mereka yg di atas.



Hati merasa..Otak berfikir..Jari menzahirkan :)

3 comments:

sis92 said...

woww hebatlah
jumpa dr.m tu..
suka dengan dr.m
walaupun beliau dah pencen
tetap mengikuti perkembangan negara dan bantu kita :)

sharul izam said...

wah bestnyer...nak2x bergmbar..ade circle lagi tue...ahah

Diyana Ali said...

bestnyaa